Historie

Na een wandeling van 14 jaar door alle takken van de autobranche heb ik begin 2014 besloten om mijn eigen pad te gaan volgen.

Na mijn studie, ben ik in februari 2000 begonnen bij Seat dealer van Dorst in Oosterhout. Hier heb ik mijn eerste stappen mogen maken binnen de automotive sector en ben ik als junior verkoper begonnen aan mijn weg. Anderhalf jaar lang heb ik hier met heel veel plezier gewerkt totdat ik de kans kreeg om bij Mitsubishi dealer “Auto Nima” te Oosterhout mezelf meer te ontwikkelen. Een klein bedrijf waar een persoonlijke benadering de boventoon voerde. Hier heb ik in 7 jaar tijd enorm veel geleerd en ik ben nog steeds erg dankbaar voor de kans die ik toen heb gekregen. In 2008 werd Auto Nima overgenomen door Rüttchen. Vanaf dat moment ben ik vooral business to business gaan verkopen.

Historie

Hier heb ik 3 jaar gewerkt en heb er erg veel opgestoken van de zakelijke kant van de autobranche. Echter mistte ik het contact met de klant en dat heeft me doen besluiten om in februari 2011 te beginnen bij Auto Indumij in Breda. Een occasioncenter waar alle merken verkocht worden.

Vanaf begin 2014 probeer ik al het goede van mijn reis tot uiting te brengen in Auto Sales Brabant. Het is een autobedrijf dat niet gebonden is aan een enkel automerk, maar dat alle merken (nieuw en gebruikt) kan leveren. Specifiek naar uw wensen samengesteld, daar ligt mijn kracht!

Staat de auto die u zoekt er niet bij, dan ga ik voor u opzoek naar de desbetreffende auto.

Mogelijk gemaakt door Mobilox